Meertaligheid op je website: Aan de slag met Weglot

Weglot is een cloudgebaseerde vertaalplugin waarmee website-eigenaren de inhoud van hun website in meerdere talen kunnen vertalen. Het is een handig hulpmiddel voor bedrijven die hun wereldwijde bereik willen vergroten en hun publiek een lokale ervaring willen bieden.

Weglot biedt een gebruiksvriendelijke interface en kan worden geïntegreerd met populaire websiteplatforms zoals WordPress waardoor het eenvoudig te installeren en te gebruiken is. Het biedt ook functies zoals automatische taaldetectie, automatische vertaling en handmatige bewerkingsopties, waardoor gebruikers meer controle hebben over het vertaalproces.

weglot

Een mogelijk nadeel van het gebruik van een machinevertalingsservice zoals Weglot is dat deze niet altijd nauwkeurige vertalingen produceert, vooral voor complexe inhoud of branchespecifieke terminologie. Weglot biedt echter de mogelijkheid voor handmatige bewerking, waardoor gebruikers vertalingen kunnen beoordelen en bewerken om nauwkeurigheid te garanderen.

Over het algemeen kan Weglot een handig hulpmiddel zijn voor bedrijven die hun wereldwijde bereik willen vergroten, maar het is belangrijk om rekening te houden met de beperkingen ervan en de noodzaak van menselijke beoordeling en bewerking om de nauwkeurigheid en kwaliteit van de vertalingen te waarborgen.

Wat kost het om met Weglot aan de slag te gaan?

Weglot biedt verschillende tarieven, afhankelijk van de grootte en behoeften van uw website. De prijs begint bij € 9,90/maand voor het Starter-abonnement, dat tot 2.000 vertaalde woorden, één taal en basisfuncties omvat. Het Professional-abonnement begint bij € 24,90/maand en omvat tot 50.000 vertaalde woorden, vijf talen en geavanceerde functies zoals automatische taaldetectie en SEO-optimalisatie.

Voor grotere websites of bedrijven met meer geavanceerde behoeften biedt Weglot aangepaste tariefplannen met extra functies zoals prioriteitsondersteuning, speciaal accountbeheer en meer woorden voor vertalingen.

Hoewel Weglot niet de goedkoopste beschikbare vertaalservice is, biedt het over het algemeen een goede balans tussen betaalbaarheid en functies, waardoor het een waardevolle investering is voor bedrijven die hun wereldwijde bereik willen uitbreiden en hun publiek een gelokaliseerde ervaring willen bieden.

Wij werken al jaren met Weglot en zijn erg enthousiast over de werking! Je kunt binnen een uur internationaal publiek aanspreken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk ze op de website van Weglot.