Kom Hoger in Google te staan met deze tips

Om Hoger in Google te komen is het handig om te weten welke eisen Google stelt. Heb je al een website? Zo ja, hoe lang heb je hem al? Plaats je regelmatig nieuwe content (teksten, afbeeldingen, etc) op je website? Heeft je website een logische indeling?

Zorg ervoor dat Google je website begrijpt. Dit kun je doen door rekening te houden met een heleboel factoren. Een Amerikaans bedrijf heeft in 2013 een infographic gemaakt waarop ze aangeven welke factoren allemaal van belang zijn om hoger in google te komen. Natuurlijk weegt de ene factor zwaarder mee dan de ander maar probeer zo veel mogelijk factoren toe te passen (indien mogelijk) om het maximale resultaat te bereiken met je website.

Hoe interessant is je website?

Google bepaalt onder anderen de waarde van je website aan de hand van het aantal waardevolle links die naar je website verwijzen.

Om hoger in Google te komen zullen er regelmatig nieuwe links naar je website moet verwijzen vanaf andere websites die ook binnen jouw vakgebied vallen.

Voorbeeld: Stel je hebt een website dat Sim Only Abonnementen vergelijkt. Nu kun je jouw website beter laten scoren in Google door vanaf andere websites die ook binnen dit vakgebied vallen links door te verwijzen naar jouw website. Naarmate je op een natuurlijke manier links verkrijgt zul je hoger in Google komen te staan met je zoekresultaten.

Houdt er rekening mee dat je deze links op een eerlijke manier verkrijgt en dus niet 100 links in één week naar je website laat verwijzen. Dat gaat Google merken en daar zul je voor bestraft worden. Daarnaast kun je het beste Startpagina’s vermijden. Een paar links vanaf startpagina’s is niet erg, maar pas op dat je er niet te veel hebt.

Kies niet voor een goedkope programmeur, maar voor kwaliteit

Er zijn programmeurs in overvloed als het gaat om het laten bouwen van een website. De meeste mensen hebben of kennen wel een neefje of goede kennis die websites kan bouwen. Houdt er rekening mee dat kwaliteit heel erg bepalend is voor je succes om hoger in Google te komen.

Je kunt het beste kiezen voor een goede basis (ook wel framework genoemd) om je website op te laten ontwikkelen. Doorgaans gebruiken grotere bureau’s of ervaren programmeurs WordPress.

Dit framework is ideaal als het gaat om hoger in Google te komen. Doordat de ontwikkelaars van dit platform zeer deskundig en ervaren zijn ben je er van verzekerd dat de basis van je website perfect is. Binnen Websitehuren maken wij er zelf ook gebruik van.

Responsive design

Google kijkt of je website gebruiksvriendelijk is voor je doelgroep. Mede door de opmars van Smartphones en Tablets is het daarom belangrijk dat je website ook op deze apparaten eenvoudig in gebruik is.

Verbeter de code van je website

Techniek veranderd razendsnel. Om je website up-to-date te houden en hoger in Google te komen is het belangrijk om de code van je websites schoon te houden.

Probeer fouten in je code tijdig te tackelen door gebruik te maken van de Google Webmaster Tools. Daarnaast zijn er op internet vele handige tools om te kijken of je website op de juiste manier is ingedeelt, bijvoorbeeld Lipperhey.

Hieronder een korte opsomming van de voordelen waarom Websitehuren je een hele hoop tijd en geld gaat besparen en jij je kunt focussen op je bedrijf in plaats van je website.

    • Ervaren jongens die weten wat ze doen en je daar goed in adviseren;
    • Standaard geoptimaliseerd voor de zoekmachines zodat je hoger in Google zult komen te staan naarmate je meer aan de slag gaat met je website;
    • Geen gedoe met techniek, dat regelen wij allemaal voor je;
    • Eenvoudig zelf te beheren via het WordPress CMS.

Natuurlijk zijn er nog veel meer redenen. Daarvoor verwijzen we je graag door naar pagina met allé voordelen van Websitehuren.

Interesse? Vraag dan geheel vrijblijvend een gesprek aan waar Joel en ik je een eerlijk advies zullen geven of Websitehuren bij je wensen aansluit of niet.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.